Zondagmiddag 14 augustus live akoestische Jukebox 555

Zondag a.s. van 14 tot 18 uur gezellige muzikale middag voor giro 555!

Bekende en minder bekende muzikanten staan klaar om belangeloos hun muziek met het publiek te delen. Maar om de artiesten aan het spelen te krijgen, moeten de toehoorders eerst cash de nodige euro’s bij elkaar leggen. Dankzij de bonte verzameling artiesten die hun medewerking hebben toegezegd, belooft het een bijzondere middag te worden. Zo’n middag die je niet mag missen. En 100% akoestisch.
Op het programma staan optredens van een aantal legendarische Let’s stick together muzikanten, waaronder Polle Eduard, Ferdinand Bakker en Michel van Dijk, de aria’s van Margreet Schuemie, de smartlappen van Job en Trudie, terug naar de jaren 60 en 70 met de covers van Wayback, het jazzie gitaarduo Gijs en Jurre, en een revival van het koor Koorts. Een korte voorstelling in de bolide van Peter Dejong, alleen of samen als je elkaar erg aardig vindt. Delftser kan het niet.

Bezoekers doen er goed aan om bij het van huis gaan hun tasjes en broekzakken vol te proppen met losse euro’s. Leeg de spaarpotten van je kinderen, wissel bij de zaterdagse boodschappen al je grote flappen, want het wordt een feest van losse euro’s.

De hele opbrengst van de levende jukebox gaat naar giro 555.
Het formele programma stopt om 17.30 uur. Dan is er ruimte voor een spontane jamsessie. Om 18.00 uur is het feest ten einde en wordt de opbrengst bekend gemaakt.

Het benefietfeest wordt mogelijk gemaakt door sponsoring in natura door Kadmium, Rozema en Stichting DoReMixx.

De uitnodiging Jukebox555