Steun jij het Prinsenkwartier?

op 25/03/2021 tot en met 23/05/2021

Mis jij het ook zo?
De sprankelende tentoonstellingen bij Kadmium, een prikkelende Driekoningenlezing bij DelftDesign, scherpe stadsdebatten bij TOP, een kaleidoscoop van kunst in de Kunstsuper? Een extra dosis cultuur in Sprekend PK en Back to Basis. Een latte op het terras… Het Prinsenkwartier als plek voor ontmoeting, gesprek en verwondering.

Hoe groot is onze teleurstelling dat dat ook de komende tijd nog niet zal gaan. Het gesprek verstomt hier, letterlijk. En we missen je.

We zouden je zo graag al dat moois weer laten proeven, voelen, zien en horen. Daar werken we hard aan; met enthousiasme, maar met steeds minder financiële middelen.
Eerlijk is eerlijk, eigenlijk hebben we als Prinsenkwartier extra steun nodig. Steun van de gemeente, van fondsen en van vrienden, van jou.

Scan de QR code of klik erop. Dank je wel voor je steun!

We vragen je dan ook om een gunst. Zou je het Prinsenkwartier door 2021 heen willen helpen met een eenmalige financiële steun? Om al dat moois blijvend te kunnen programmeren. Met bovenstaande knop maken we het gemakkelijk. We zullen je volgende maand in de nieuwsbrief van het Prinsenkwartier op de hoogte houden van de financiële barometer.

Met veel dank,
Namens alle partners en medewerkers van het Prinsenkwartier,
het bestuur van de Coöperatie Prinsenkwartier.

Wil je ons langlopend steunen? Graag, dat kan natuurlijk ook. Stuur dan een mailtje naar vrienden@prinsenkwartier.nl