H2O

vanaf 18/08/2022 tot en met 04/09/2022

Opening donderdag 18 augustus om 17:00 uur.

Van 18 augustus tot en met 4 september kun je heerlijk verkoeling zoeken bij de prachtige, nieuwe  tentoonstelling van Kadmium in het Prinsenkwartier met als titel H2O.
Drie Delftse kunstenaars en drie kunstenaars van buiten Delft, hebben de handen ineengeslagen om voor jou iets moois neer te zetten rond het thema water.
Dindi van der Hoek, Saskia Hoeboer, Bert Sterk, Riëlle Beekmans, Mariska van den Ende en Monique Roodenburg tonen heel verschillend werk, waardoor er voor ieder wat wils is.
Dindi van der Hoek staat bijvoorbeeld bekend om haar unieke en zeer onderscheidende fotografisch ‘water’ oeuvre. Het fotograferen van waterspiegelingen zijn de belangrijkste basis geworden van haar visuele beeldtaal. Als kijker wordt je deelgenoot van surrealistische beelden die een bepaalde verwarring opwekken en uit een andere wereld lijken te komen.
Het werk van meerdere kunstenaars uit deze tentoonstelling is internationaal getoond en verkocht. Maar deze zijn nu dus ook gewoon in Delft te koop tijdens de tentoonstelling.
Kom jij het water of iets anders  ook aan de lippen zetten tijdens de opening op 18 augustus om 17.00 uur?

1urineren

curator

Mariska van den Enden en Monique Roodenburg

deelnemende kunstenaars

Riëlle Beekmans

website

Mariska van den Enden

website

Dindi van der Hoek

website

Saskia Hoeboer

website

Monique Roodenburg

website

Bert Sterk

website