Delft op Zicht

vanaf 15/07/2010 tot en met 08/08/2010

Van 15 juli tot en met 8 augustus- donder- t/m zondag 12 uur tot 17 uur. Tijdens deze dagen is er altijd minimaal 1 kunstenaar aanwezig.

Opening 1 augustus om 15 uur. Info over opening volgt.

Artists Talk zondagmiddag 18 en 25 juli van 15.00-17.00 uur met 3 deelnemende kunstenaars per middag. We hebben een indeling gemaakt voor de ArtisTalk in overleg met de kunstenaars. De indeling is als volgt:

op zondag 18 juli

  1. PePoMo: Adam Smith (uk) en Keiko Takahashi (jp),
  2. Marie-Claire Krell (de),
  3. Aram Tanis (kr) en Jacolijn Verhoef (nl)

op zondag 25 juli

  1. Catherine Bourne (au)
  2. Karen Vermeren (be)
  3. Twan Bastiaansen (nl)

Kosten geen

Informatie
id11 werkt in 2010 op_LOCATIE en is door Kadmium uitgenodigd een project te realiseren op hun locatie. In samenwerking komt nu tijdens het toeristische hoogseizoen het project DELFT OP ZICHT tot stand. Het schilderij Zicht op Delft van Vermeer vraagt om hedendaagse varianten. 8 Beeldend kunstenaars proberen Delft een maand uit , maken een vrijblijvende ontdekkingsreis en presenteren hun bevindingen in Kadmium.
Deelnemende kunstenaars in het project DELFT OP ZICHT zijn Aram Tanis uit Korea, Jacolijn Verhoef uit Nederland, Catherine Bourne uit Australie, Karen Vermeren uit Belgiƫ, Marie-Claire Krell uit Duitsland, Twan Bastiaansen uit Nederland, Adam Smith uit Engeland en Keiko Takahashi uit Japan.

www.id11.nl

foto’s: Jerry Kooyman

deelnemende kunstenaars

Aram Tanis

website

Catherine Bourne

website

Darn Thorn

website

Jacolijn Verhoef

website

Karen Vermeren

website

Marie-Claire Krell

website

Twan Bastiaansen

website

Adam Smith en Keiko Takahashi

website