Even voorstellen.

Mijn naam is Dick Holt. Ik ben op 17 juni 1951 in Heerlen geboren. Ben opgegroeid in Den Haag en woon nu  bijna 40 jaar in Delft.  Heb de Hogere Hotelschool gedaan en een paar jaar later de Sociale Academie. Heb in mijn professionele leven heel veel verschillende banen gehad. Ben daardoor breed gevormd. Ben meer een generalist dan een specialist.

Ben getrouwd met Caddy Schouwenaars en heb een prachtige dochter, Aila . Sinds eind 2014 gepensioneerd.

Ik ben geen Delvenaar maar voel met wel Delftenaar. Ik heb de Stichting Stunt opgericht, een bedrijf dat nieuwe perspecteiven realiseert voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Samen met anderen ben ik Restaurant Lef aan het Doelenplein gestart. Heb me daar bezig gehouden met de culturele programmering op het plein.

Ik heb me altijd maatschappelijk actief opgesteld in de stad waar ik woon en werk. Ben jarenlang bestuurslid geweest van De Mooi Weer Spelen, ben bestuurslid geweest van de corporatie Prinsenkwartier en al 15 jaar bestuurslid van de Stichting Beeldende Kunsten Delft. Dat laatste ben ik geworden omdat ik vind dat er in een stad als Delft een podium MOET zijn voor Delftse beeldend kunstenaars!

Daar zet ik me met hart en ziel voor in. Gelukkig hebben we na allerlei omzwervingen en mooie jaren aan de Koornmarkt 48 een prachtig nieuw onderkomen gevonden in het Prinsenkwartier aan het Agathalein 4.

Wat mij betreft ontwikkelen het Prinsenkwartier en  het Agathaplein zich tot dé culturele hotspot van Delft. Daaraan wil ik mijn mijn bijdrage blijven leveren.