Back to Basis

BackToBasis #101

op 03/03/2023

20.15 uur.  Gerardus
Gerardus speelt voornamelijk eigen werk op gitaar. Uitgewerkte gitaarstukken maar ook pakkende liedjes met zang zal hij ten gehore brengen. Geïnspireerd door verschillende stijlen van rock/pop tot en met flamenco gitaar muziek. Een melodieus geluid met veel contrasten.

20.45 uur.  Richard Seba
Als John Denver een verloren zoon zou hebben gehad, zou Richard Seba zijn naam zijn en zouden Glen Hansard en Fin Greenall hem terug op het juiste pad hebben gebracht. Richard heeft de laatste tijd vooral met en voor anderen geschreven, maar er rolden toch ook wat liedjes over zijn eigen verhaal uit, die hij vanavond komt spelen.

21.15 uur.   Morton
Morton is een Delftse band die al ruim twintig jaar bestaat, en altijd eigen werk heeft gespeeld. Voorheen elektrische psychedelische rock, nu al enige tijd akoestisch. De driekoppige band heeft zijn gevarieerde repertoire dan ook omgebouwd naar akoestisch. Daar blijft soms het origineel verbluffend overeind, soms komt er iets verrassend nieuws uit. Daarbij komt het psychedelische af en toe ook naar voren in de akoestische setting.

Toegang gratis.  Puur muziek, zo min mogelijk versterkt!