3 voorstellingen tijdens Fringe in Kadmium

Van 12 tot 15 mei is het landelijk Week van de Amateurkunst. TheaterNetwerkDelft organiseert FRINGE met voorstellingen op verrassende locaties in de stad. In Kadmium op vrijdag 13 mei 2 voorstellingen, zaterdagavond 1 en zaterdagoverdag (13.03 tot 16 uur) een workshop Airbrush door Joost Konings.

Het Lage Licht
Toneel
‘OVER Laura van Dolron’
Een onderzoeksvoorstelling naar de vraag: wat is theater? Wanneer de grens tussen werkelijkheid en theater ter discussie staat, wie ben je dan als publiek? En hoe verhoudt zich dat tot de vraag: wat betekent het om een goed mens te zijn? De acteur stelt de vragen en geeft ze voor je ogen vorm. Na afloop kunt u met de acteur napraten.
Vrijdag 13 mei 19.25 tot 19.55 uur (Voorstelling duurt 30 minuten)

Bas Bonthuis en Tijmen Bonthuis
Cabaret/stand-up comedy
‘Control Alt Delete’
Een programma over grootse vraagstukken. Twitteren, mag dat wel van God? Waar komen die drie musketiers plots vandaan? Wie is Putten’s most
wanted bachelor? En wat moeten we met dat Afrikaanse vogeltje? Control Alt Delete! Bas en Tijmen wisselen de antwoorden op deze vragen af met sfeervolle liedjes.
Vrijdag 13 mei 20.15 tot 21.00 uur (Voorstelling duurt 45 minuten, 16+)

Toneelgroep Plan B
Toneel
‘Buiten bereik’
Dennis volgt zijn hart. Of is het zijn pik? Nu ja, hij laat zich leiden. Maar hoe bereik je dan je doel? Alice zou beter moeten weten. Maar als ze de hoop opgeeft, wat houdt ze dan over? Marnix vindt het tijd om verstandige keuzes te maken. Of verraadt hij zichzelf? En Anna
zoekt het geluk. Of is ze bang om het te vinden?
Zaterdag 14 mei 20.00 tot 21.30 uur (Voorstelling duurt 90 minuten)

Meer informatie over Fringe, de voorstellingen en andere locaties